Primetieto

Hakuohje työvoimakoulutukseen

Kuka voi hakea työvoimakoulutukseen, mihin sitoutuu, mitä seuraamuksia?

Näiltä nettisivuilta löytyy kohdasta "Alkava koulutus" jokaisen koulutuksen omat sivut. Koulutuksen pääsivulla näytön vasemmassa palkissa on linkki, josta hakulomake ao. koulutukseen avautuu. Täytä hakulomake ja tallenna sähköinen CV/ansioluettelosi järjestelmäämme. Jos et jostain syystä pysty täyttämään sähköistä hakulomakettamme, ota meihin yhteyttä joko puhelimella 040 411 7048 tai sähköpostilla primekoulutus(at)primetieto.fi.

Työvoimakoulutukseen osallistuvan on oltava koulutuksen alkaessa työtön työnhakija. Hakija voi olla haku- ja valintavaiheessa vielä töissä (työttömyysuhka jo olemassa, lomautettu, irtisanottu) tai valmistumisvaiheessa oleva opiskelija, mutta koulutuksen alkaessa hänen täytyy olla TE-toimistoon ilmoittautunut työtön työnhakija.

Lähettämällä hakulomakkeen ja CV:n hakija antaa Primetiedolle seuraavat suostumukset:

  1. Primetieto voi käyttää toimitettuja tietoja koulutuksen valintaprosessissa
  2. Primetieto saa luovuttaa tietoja työnantajille
  3. Primetieto voi luovuttaa tietoja työhallinnolle

Kun olemme saaneet hakemuksesi, lähetämme sinulle tietoa valintaprosessin edistymisestä haluamassasi koulutuksessa. Hakijan ei ole pakko ottaa vastaan Primetiedon tarjoamaa koulutuspaikkaa/työtehtävää, vaan hakija tekee oman päätöksensä sen mukaan, onko koulutus/tehtävä sopiva ja edistääkö se hänen tavoitteitaan. Hakijan vastatessa kielteisesti Primetiedon tai haastattelevan yrityksen koulutusyhteistyötä koskeviin ehdotuksiin, ei hakijan päätöksestä seuraa mitään työvoimapoliittisia sanktioita.