Primetieto

Primetiedon palvelut työnantajille

Primetiedon parasta palveluosaamista ovat henkilöstön rekrytointi ja kouluttaminen. Tarjoamme työnantajalle kaikki rekrytointia tukevat palvelut uuden henkilön hankkimisesta Outplacement -palveluun asti. Vahvinta osaamistamme on rekrytointi suorahaun tai koulutuksen kautta. Koulutusyhteistyö tapahtuu useimmiten yhteistyössä paikallisen ELY-keskuksen tai TE-toimiston kanssa. Primetiedolla on hyvät yhteistyösuhteet kaikkien Etelä-Suomen ELY-keskusten kanssa.

Suora henkilöhaku

Jos tarvitset uutta henkilöä heti, käytä Primetiedon rekrytointipalveluja. Valittavanasi on 3 palvelua tarpeesi mukaan: henkilöhaku CV-pankista, haku julkisista CV-tietokannoista ja suorahaku. Voit tutustua näihin Rekrytointipalvelut -sivulta.


Rekrytointi koulutuksen tuella

Rekrytointi työvoimakoulutuksen kautta tarjoaa työnantajalle monia etuja. Voit tutustua eri koulutustyyppeihin KEKO/FEC- ja Rekrytointikoulutus-sivuilla. Molemmille koulutuksille yhteiset elementit ovat: Primetiedon tuki yritykselle uuden henkilön valinnassa, päivittävä lähiopetus ja harjaannuttavat työjaksot.

  1. Hakuvaihe on työnantajalle helppo: Primetieto selvittää alueen työnhakijoista potentiaaliset ehdokkaat ja esittelee yrityksestä kiinnostuneimmat ja tehtävään sopivimmat hakijat työnantajan arvioitavaksi ja valintapäätöstä varten
  2. Koulutukseen kuuluvassa lähiopetuksessa (1-3 kk) yrityksen valitsema henkilö päivittää osaamisensa aihealueen viimeisillä tiedoilla
  3. Koulutukseen sisältyvän yritystyöjakson (3-7 kk) aikana henkilö tutustuu tulevaan työhönsä ja työympäristöönsä sekä osoittaa oman osaamisensa

Primetiedon koulutuksen kautta tapahtuvan rekrytoinnin edut työnantajalle ovat:

  1. Rekrytointiin liittyvät riskit ovat hyvin hallinnassa:
    - yritys ei maksa mitään, jos se ei löydä sopivaa henkilöä Primetiedon ehdokkaista
    - päätös henkilön ottamisesta työsuhteeseen tapahtuu vasta koulutuksen päättyessä.
  2. Rekrytointi koulutuksen kautta on erittäin edullista, työviranomaiset maksavat koulutustyypistä riippuen jopa 70 % kustannuksista.


Tietotekninen koulutus - pääteluokka

Järjestämme yritysten henkilöstölle myös tietoteknistä koulutusta. Tarjoamme mm. käyttöjärjestelmien ja toimisto-ohjelmistojen koulutusta. Se voi tapahtua joko Primetiedon osoittamissa tiloissa tai yrityksessä. Pirkanmaalla toimiville työnantajille tarjoamme koulutuskäyttöön ajantasaisen tietokoneluokan Tampereen keskustassa Finlaysonin alueella.