Primetieto

CAD-osaaja koulutus F.E.C, Kouvola 2016


Koulutuksen numero: 664 088.

Hakuaika: Hakuaika on jatkettu 26.2.2016 asti. Hae silti heti, Yrityksiin sijoittaminen käynnistyy välittömästi, kun saamme hakemuksesi!

Yrityshaku: Yhteistyössä Primetiedon kanssa. Hakija voi myös olla suoraan yhteydessä kiinnostaviin yrityksiin!

Aloitus: Aloitus yrityksen tehtävässä, heti kun koulutusyhteistyöstä on sovittu.

Opetus: Opetusta on oman ohjelman mukaan 20-25 pv. Ensimmäinen opetusjakso on maaliskuussa.

Kesto ja rakenne: Opiskelijan aloituksesta 120 pv, opetusta 20–25 pv, työjaksot yrityksessä 95–100 pv

 

Täytä hakemus vasemmalla olevasta linkistä nro 3. Liite hakemukseesi sähköinen CV/ansioluettelosi. Sen avulla esittelemme sinut yrityksille. Vasta kun hakijalle on löydetty yrityskumppani, voidaan hänet valita koulutukseen.

 

KOULUTUS AUTTAA HAKIJAA TYÖLLISTYMÄÄN

F.E.C on Uudenmaan ELY-keskuksen tuotemerkki ja tulee sanoista Further Educated with Companies. Koulutuksen tavoitteena on auttaa hakijaa työllistymään:

 1. CAD-osaaminen päivittyy 20–25 päivän opetuksessa
 2. Koulutusyhteistyössä hakija pääsee yritykseen näyttämään osaamisensa 5 kuukauden työjaksoilla
 3. Primetieto hakee koulutusyhteistyöstä kiinnostuneita yrityksiä. Voit myös itse ehdottaa yritykselle rekrytointia koulutusyhteistyön kautta. Yritykselle se on helppo ja edullinen tapa valmentaa uusi työntekijä
Kuuden kuukauden ajan hakija päivittää osaamistaan ja pääsee tekemään ammattitöitä. Hän oppii uutta ja hakijan panos koulutusajalla hyödyttää myös yritystä. Koulutusjakson jälkeen hakijalla on hyvä asema neuvotella työsuhteesta.

Primetiedolle ilmoittautuu jatkuvasti uusia yrityksiä, jotka hakevat henkilöä tehtäviinsä koulutusmallin kautta. Hae, niin pääsemme katsomaan, sopisiko joku yritystehtävistä sinulle!

Primetieto toteuttaa koulutuksen yhteistyössä Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Kaakkois-Supmen TE-toimiston kanssa. Koulutukseen voi osallistua yhteensä viisitoista opiskelijaa ja yritystä!

 

ASIAOTSIKOT: näpäytä otsikko -linkkiä ja pääset tekstiin asian kohdalle!

Hae heti!

Hakijat

Hakemus Primetiedolle

CV:n päivitys

Valinnat koulutukseen yrityshaastatteluiden kautta

Hakijan itsenäinen yrityshaku

Koulutuksen tavoite ja rakenne

Koulutusluokat

Työnantajakumppanit

Lisätiedot

 

Hae heti!

Primetieto tiedottaa koulutuksesta alueen työnantajia. Primetieto ei etsi harjoittelupaikkoja vaan etsimme yrityksiä, joilla on uuden henkilöstön tarpeita ja jotka ovat kiinnostuneita rekrytoimaan työvoimakoulutuksen kautta. Uusia yrityksiä ilmoittautuu mukaan koko ajan. Hae koulutukseen ja toimita CV:si Primetietoon, niin voimme selvittää sinulle sopivia yritystehtäviä

Hakijat

Hakea voivat työttömät, työttömyysuhan alaiset, lomautetut ja irtisanotut sopivan teknisen koulutustaustan omaavat työnhakijat. Valintakriteeri on hakijan soveltuvuus koulutukseen ja cad-osaamista vaativiin tehtäviin. Mm. piirtämisen, suunnittelun, tuotekehityksen, muotoilun, visualisoinnin, grafiikan, animaation, työn- ja tuotannonjohdon tai teknisen myynnin osaaminen ja työkokemus ovat eduksi. Hakija voi olla myös vastavalmistunut tai muu vähän työkokemusta omaava työnhakija.

Hakemus Primetiedolle

Täytä hakemus Primetiedon hakujärjestelmään vasemman palkin Hakijan ilmoittautuminen -linkistä. Jos olet uusi hakija, pitää sinun rekisteröityä hakijaksemme antamalla sähköpostiosoitteesi ja itse määrittelemäsi salasana. Jos ole jo aikaisemmin jättänyt hakemuksesi Primetoiedon CV-pankiin, ilmoita meille esim. sähköpostilla, että ilmoittautumisesi koskee myös tätä koulutusta. Laita mukaan myös päivitetty CV:si.

Hakemuksen perustieto-kohdassa kysytään henkilö-, koulutus- ja työkokemustietojasi. Merkitse hakemuslomakkeen eri kohtiin ylimmäksi uusin/tärkein tieto. Liitä hakemukseen päivittämäsi (ks. CV:tä koskeva ohje alla) CV/ansioluettelo -tiedosto, nimeä se SukunimiEtunimiCV. Työ- ja opintotodistuksia ei liitetä mukaan.

Koulutukseen valinta tapahtuu yrityshaastattelun kautta. Järjestämme haastatteluja yrityksiin sitä mukaa, kun yritykset ilmoittavat meille koulutusyhteistyöhön sopivia tehtäviä ja löydämme hakijoistamme niihin sopivai hakijoita.

HAE HETI, hakijoiden sijoittaminen Primetiedolle kiinnostuksensa ilmoittaneisiin yrityksiin käynnistyy heti kun saamme hakemuksesi ja CV:si. Voi milloin tahansa peruuttaa hakemuksesi. Jos esim. työllistyt, niin ilmoitat vain sähköpostilla, että et ole enää hakijana. Älä siis jää odottamaan vastauksia muihin hakuihisi, vaan täytä Primetiedon hakemus heti. Näin me voimme alkaa hakemaan sinulle sopivaa yrityskumppania!

Lähetämme hakusi vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiisi viikon kuluessa ilmoittautumisestasi.

CV:n päivitys

Vasemmassa palkissa on linkki CV-pohjaan. Sen avulla voit varmistaa, että CV:si on tietosisällöltään ja muodoltaan riittävä – samanlainen sen ei tarvitse olla! Primetieto esittelee sinut ilmoittautuneille yrityksille toimittamasi CV:n avulla. Normaalissa työnhaussa CV on kohdennettu haettavaan tehtävään. Lisäksi on erillinen hakemus, jossa hakija esittelee itsensä ja tavoitteensa. Nyt toimittamasi CV:n tulisi sisältää myös persoonasi ja pyrkimystesi esittelyn. CV:tä ja persoonan esittelyä ei voi kohdentaa suoraan johonkin tehtävään, vaan sen on oltava yleisemmällä tasolla. Pyydämme päivittämään CV:si tämän ohjeen ja CV-pohjan esimerkkien suuntaiseksi.

Valinnat koulutukseen yrityshaastatteluiden kautta

Kun olet jättänyt hakemuksesi, ryhdymme etsimään sinulle sopivaa tehtävää Primetiedolle ilmoittautuneista yrityksistä. Ole myös itse aktiivinen, voit ehdottaa koulutusyhteistyötä sinua kiinnostaville yrityksille. Kun Primetiedolle ilmoittautuu yritys, jolla on sinulle sopiva tehtävä, ehdotamme sinua yritykselle. Myönteisessä tapauksessa kutsumme sinut haastatteluun yritykseen. Haastattelussa kuulet ja voit kysyä lisää yrityksestä ja sen tavoitteista. Jos yritys haluaa aloittaa koulutusyhteistyön kanssasi ja myös itse olet valmis aloittamaan tehtävässä, ehdotamme TE-toimistolle sinua ja yritystä valittavaksi koulutukseen. TE-toimisto vahvistaa valinnan.

Hakijan itsenäinen yrityshaku

Aktiivinen hakija voi myös itse sopia alustavasti työnantajan kanssa koulutusyhteistyöstä. Kun yritys on kiinnostunut, esittele yritys ja hanke Primetiedolle. Primetieto arvioi tehtävän ja yrityksen sekä on yhteydessä yritykseen. Primetieto esittelee TE-toimistolle hakijan valittavaksi koulutukseen ja yrityksen kumppaniksi työjaksoille. Katso lisäideoita yrityshakuun Yrityshaun vinkit –linkistä. Voit ehdottaa yritykselle koulutusyhteistyötä Ehdotus yritykselle viestin avulla. Kun keskustelet yrityksen kanssa, voit keskustelua varten ottaa mukaan myös yritysesitteemme, linkki Yritysesite.

Koulutuskumppanin haussa ei ole toimiala- tai kokorajoituksia. Koulutusaikaiseksi tehtäväksi sopivat kaikki tehtävät, joissa CADin ymmärtämisestä ja osaamisesta on hyötyä. Työnantajan talouden pitää olla normaalissa kunnossa. Työnantajan osallistumismaksu koko 6 kk:n valmennuksesta on 6 000 €+alv. Tämä on yritykselle edullinen tapa valmentaa uusi työntekijä.

Koulutuksen tavoite ja rakenne

Koulutuksen tavoitteena on valmentaa työnhakijoita suunnittelualan tehtäviin ja muihin cad-osaamista edellyttäviin tehtäviin opetuksen ja työssäoppimisen avulla.

CAD-osaaja on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen tilaama F.E.C-työvoimakoulutus. Ohjelman tavoitteena on valmentaa 15 uutta cad-osaajaa.

Opiskelijan voi aloittaa koulutuksessa vasta, kun hänellä on yrityskumppani. Aloitusajankohta sovitaan opiskelijan ja yrityksen kanssa. Koulutus kestää 120 päivää, josta 20–25 päivää on opetusta ja työssäoppimista yrityksessä noin 95–100 pv. Oman lähiopetuskokonaisuutensa – koulutuspäivät joihin opiskelija osallistuu – opiskelija valitsee 30 päivän koulutustarjoomastamme. Voit tutustua koulutukseen tarkemmin vasemmalta Hakijaesite -linkistä ja Koulutusohjelma -linkistä.

Koulutusluokat

Hakijat ja yrityskumppanit ovat Kaakois-Suomen alueelta. Opetus tapahtuu Kouvolassa. Käytettävät luokat ovat hyvin julkisin yhteyksin tavoitettavissa.

 Yrityskumppanit

Koulutuksen kautta työnantajalla on mahdollisuus valmentaa itselleen uusi osaaja. Toimiala-, koko- tai muita vastaavia rajoituksia ei ole. Koulutuksenaikaiseksi tehtäväksi sopivat kaikki tehtävät, joissa tarvitaan cad-osaamista. Työnantajan talouden pitää olla normaalissa kunnossa.

Työnantaja valitsee itse hankkeeseen sopivan henkilön, joko Primetiedon ehdokkaista tai työnantajalle hanketta ehdottaneen työnhakijan. Valittu henkilö saa 20–25 päivän cad-koulutuksen. Koulutuksensa osana valittu henkilö työskentelee yrityksessä noin 5 kuukauden ajan.

Osaajaa etsivät työnantajat voivat ilmoittautua Primetiedolle. Työnantaja saa lisätietoa vasemmalta linkistä 6. Yritysesite tai yrityssivultamme. Työnantaja ilmoittautuu linkistä 8. Yrityksen ilmoittautuminen. Työnantaja kuvaa Primetiedon Ota yhteyttä -lomakkeelle yhteystietonsa ja avoimen tehtävän/hankkeen ja henkilövaateet. Ilmoittautuminen on vasta kiinnostuksen osoitus, koulutusyhteistyö alkaa vasta, jos yritys löytää sopivan henkilön tehtäväänsä.

Primetieto etsii ilmoittautuneiden työnantajien tehtäviin osaamiseltaan ja kokemukseltaan soveltuvimmat hakijat ja esittelee heidät työnantajalle. Työnantaja päättää haastatteluun kutsusta. Primetieto kutsuu työnantajan valitsemat hakijat haastatteluun. Kun työnantaja haastattelussa valitsee hakijan ja hakija hyväksyy työnantajan ja tehtävän, esittää Primetieto hakija-työnantaja-paria koulutukseen valittavaksi. Uudenmaan TE-toimisto vahvistaa valinnat.

Lisätietoja

Perustiedot koulutuksesta ovat tällä sivulla ja näytön vasemman palkin linkeissä. Lisätietoa koulutuksesta:

Primetiedon toimisto: puh. 040 411 7048, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Työ- ja elinkeinohallinnon Työlinjan koulutusneuvojat, puh.0295020702, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

CAD-osaaja koulutus F.E.C, Kouvola 2016

Avaa allaoleva Adobe Readerilla tai selaimella luettava tiedosto näpäyttämällä tiedostonimeä

 1. Hakijaesite
 2. Koulutusohjelma 
 3. Hakijan ilmoittautuminen 
 4. CV-malli 
 5. Yrityshaun vinkit
 6. Yritysesite
 7. Yrityksen ilmoittautuminen

Tiedotustilaisuudessa 19.1. esitetty materiaali löytyy täältä

   

   

  Jos sinulla ei ole koneessasi Adobe Readeria, lataa ohjelma tästä linkistä!


  Yhteistyössä: